Informatie over lamineermachines

Lamineermachineshop is de online plek om een lamineermachine te kopen. U vindt in dit assortiment een enorm variëteit aan lamineermachines en toebehoren, zoals lamineerhoezen. Met onze jarenlange ervaring met de grootste producenten van lamineermachines weten wij precies wat bij uw gebruik past.

Leitz Lam GBC lamineeermachine

Unieke productselector

Alle bekende lamineermachines van onder meer Fellowes en GBC zijn opgenomen assortiment. Wilt u snel de juiste keuze maken? De productselector helpt u bij het snel vinden van de juiste machine. U kunt b.v. filteren op het maximale formaat dat een lamineermachine kan lamineren en tot welke dikte.

Handige tips

Met onze selector kunt u eenvoudig de juiste lamineermachine vinden. Als u filtert op dikte wordt hier de maximale dikte bedoeld die de machine aankan. Het betreft hier het aantal micron per zijde. Een machine die tot 250 micron kan lamineren kan dus ook dunnere lamineerhoezen lamineren. Dit geldt ook voor het formaat dat in de selector wordt aangegeven: met bijvoorbeeld een A3-lamineermachine kunt u ook kleinere formaten lamineren. Tenslotte wijzen wij u er graag op om tijdens het lamineren altijd eerst de gesloten kant in te voeren: dit voorkomt dat uw machine vastloopt.

Lamineerhoezen en toebehoren

Lamineermachineshop levert naast de machines zelf ook alle toebehoren. U kunt denken aan alle diktes en formaten lamineerhoezen en natuurlijk ook lamineercassettes en lamineerrollen. Speciaal voor grootverbruikers hebben wij voordeelbundels met lamineerhoezen, u bespaart optimaal! Een veel gestelde vraag aan ons is hoe u de dikte van de lamineerhoezen kunt inschatten. Onderstaand overzicht geeft u een inzicht in de dikte (aantal micron):

Dikte Aantal MicronGebruik
75-80 MicronBiedt basisbescherming aan uw belangrijke documenten. Deze dikte wordt veelal gebruikt voor consumentengebruik en hobbyisten
125 MicronDe standaarddikte voor zakelijk gebruik en medium-bescherming.
175 MicronDeze dikte wordt vaak gebruikt in de horeca. Een gelamineerde menukaart is veelal gelamineerd op 175 micron.
250 MicronDe zwaarste bescherming wordt deze dikte geboden. 250 micron is geschikt voor documenten die veel met externe omstandigheden te maken hebben. U kunt denken aan buitengebruik of voor b.v. scheepvaart.

Fellowes Venus handlamineeermachine

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest